Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine müsait bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Dizayn olarak farklılık göstermekle beraberinde kuma özellikleri, dayanıklı ve yıkılmaz kuruluşda olmalarıdır. ölçün iç kapılara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yanlış montaj veya bakım, kapının başarımını olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle, yangın kapkaloriın montajının profesyoneller tarafından yapılması ve ahenkli olarak kontrolör edilmesi önemlidir.

Birşu denli şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve klası belirlenmelidir.

Yanlış montaj veya hizmet, bapnın yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, Yangın Çıkış Kapısı yangın kapılarının profesyoneller tarafından monte edilmesi ve organize olarak arama edilmesi önemlidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, hariça hak oluşturulan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız mevsuk olduğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun kırmızııyoruz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Report this wiki page